Billigt HåndboldudstyrSpar op til 60% på håndbold tøj, bolde og andet gear!

AGF FANS, HVAD ER PRISEN PÅ RENGØRING?

Priserne på privat rengøring kan variere meget alt afhængigt af firmaet og deres måde at udregne prisen på. Det bedste du kan gøre, når du skal have rengøringspriser, er at kontakte to til tre firmaer, som du kan mødes med.

Herefter kommer hvert firma med et uforpligtende tilbud, som du frit kan vælge mellem. Nogle rengøringsfirmaer regner priser på rengøring ud pr. Time og nogen regner det per kvadratmeter eller afhængigt af opgavens størrelse.

Der kan også aftales en total pris, hvor firmaet på forhånd har regnet det hele ud for dig.

Rengøring
Rengøring

SE RENGØRING PRISER PÅ DERES HJEMMESIDE
Du kan også kigge på rengøringsfirmaernes hjemmesider. Her kan man ofte finde information om privat rengørings priser. Du kan læse om de beregner rengørings priserne per time, per kvadratmeter eller en totalpris for opgaven.

Efterfølgende kan du kontakte firmaet og fortælle om din bolig, så de ved, hvad der skal rengøres. Det er en god ide at fastsætte en fast pris på rengøringen, inden arbejdet startes, så der ikke forstår misforståelser senere hen.

RENGØRINGS PRISEN AFHÆNGER AF OPGAVEN
Der er forskel på om, du skal have foretaget flytterengøring, hovedrengøring eller erhvervsrengøring. Når du skal have privat rengøring bliver rengøringpriserne oftest regnet ud pr. Time. Hvilket også er at foretrække, så find et loyalt firma, som du kan stole på og hør nærmere om deres rengøringspriser.

En god idé at være at finde et større firma, som dækker et større område såsom hele København eller Sjælland, da de så er et etableret firma og hermed har en større kundekreds. Hermed har firmaet højst sandsynligt også en bedre timepris på privat rengøring.

Det kommer meget an på, hvad du som kunde forventer af dit rengøringsfirma. Er det en støvsugning en gang om ugen eller er det komplet hovedrengøring hver gang rengøringsfirmaet kommer? Så kan det være en god idé at aftale en fast rengørings pris. Man faar ikke bare billig privat rengøring uden videre nu til dags, heller ikke som AGF fan eller tilhaenger af FCK for den sags skyld, kaere bloglaeser!

Show Buttons
Hide Buttons