Billigt HåndboldudstyrSpar op til 60% på håndbold tøj, bolde og andet gear!

ÅRHUS-HISTORIE #1: EJENDOMSMÆGLER-PRISER

En ejendomsmægler fra snob-kommunen Frederiksberg er lige nu temaet, da vi her på bloggen som lovet vil poste Århushistorier og Århus-vitser løbende. Historien handler i dette tilfælde om de særlige eksistenser ejendomsmæglere – et folkefærd, man skulle tro altid kom fra Århus, da de elsker at gøre ting mere skøre, end de nu engang er.

Ja ja, men lad os nu komme igang med den historie.

EJENDOMSMÆGLER FRA FREDERIKSBERG – EN ÆGTE ÅRHUS-HISTORIE?
Det er således fat: Igennem mange år har ejendomsmægler-branchen været præget af uigennemskuelige priser for borgere – også århusianere og dermed AGF-fans. Altså priser, som ikke er faste og ofte bevæger sig opad, hvis kunden ikke stritter imod. Og igen opad, hvis der skal reklameres lidt for boligen.

Nå, men den situation er efterhånden ved at være en sage blot som det hedder her på Agfhandbold.dk og så mange andre steder. Finanskrisen har nemlig vendt om på situationen, så det er ejendomsmæglerne, der skal være om sig for at finde kunder og købere. Især dem, der vil sætte til salg – både på hipster-Frederiksberg og i Smilets By Århus.

Men stadig er det kun ganske få mæglere, som skilter med faste priser! Mæglerne vil jo gerne kunne handle individuelt med hver køber for at kunne få så stort et udbytte som muligt og selv skrue op eller ned for markedsføringen. Det er lidt af en Århus-historie (ganske som flip-flop rustschebane-holdet AGF), men sådan er det stadig fat mange steder!

Dog ikke på Frederiksberg, hvor en ejendomsmægler ved navn ABC Mæglerne huserer og tilbyder faste priser. Det lyder også som en Århus-historie, men den er god nok – det gør og tør de faktisk. Prisen afhænger af boligens art, som du kan se i linket fra ejendomsmægleren på Frederiksberg. Men regn ikke med, at folk der elsker AGF eller håndbold i fjernsynet får rabat. Alt er fast. Især prisen.

Så det er noget af en nyhed, som er værd at bemærke landet over. Mægleren sælger primært på Frederiksberg og i Københavns hyggelige bydel Valby, men kører i hele hovedstadsområdet, så nærmest hele Djævleøen er dækket, hvis man kommer fra Jylland og dermed betragter hele denne ø som en pærevælling uden lige.

EJENDOMSMÆGLER MED HANG TIL HÅNDBOLD?!
Igen kan det lyde som en Århushistorie, altså en “presse-and”, der ikke er sand, og i dette tilfælde har du faktisk ret. Ikke særlig mange ejendomsmæglere har noget som helst med håndbold at gøre. Og det er heller ikke tilfældet her.

ABC Mæglerne har nemlig skåret alle udgifter væk til markedsføring, således at alle sponsorater inden for fodbold, håndbold, svømning osv. er droppet. Knap nok annoncerne er der blevet råd til! Så billige er de …

Men salgene plejer at hænde alligevel, når man tager internettet i anvendelse og bruger f.eks. Boligsiden. Så håndbold er godt, men brandingværdi er nok for lille til mange firmatyper.

Akustik Køkken
Akustik Køkken
Show Buttons
Hide Buttons