Billigt HåndboldudstyrSpar op til 60% på håndbold tøj, bolde og andet gear!

BRYLLUPSKAGER

ALT DU BEHØVER AT VIDE OM BRYLLUPSKAGER
Her på Agfhandbold.dk gør vi meget ud af bryllupskager og andre gode glæder i livet! Vores blog behandler også håndbold af høj underholdningsværdi samt Århushistorier af tilsvarende kvalitet. Så det er de positive glæder og livsværdier, der videreformidles til læserne.

Hvis du er mand og ikke er til bryllupskage, kunne det måske være en idé at linke til denne side og anbefale konen at indkøbe en bryllupskage med AGF-logo? Hvis man kommer fra Århus, er det bare trendy at byde gæsterne på sådan én – smilets by disker op med højt humør og sportskage. Som den jo oplagt kunne omdøbes til, sådan en sød sag med sukkercreme og kalorier, der serveres til bryllupper.

BRYLLUPSKAGER UDEN AGF-LOGO OG MANDEHØRM
Som mand føler man sig slemt overset til et bryllup, da der formentlig er flere lyserøde duge og romantiske lys end fodbold-plakater og dåsebajere.

Men det skal handle om bryllupskager i dette indlæg, så hvorfor ikke se på nogle af de muligheder, som markedet byder på? I Århus har de formentlig masser af lækker bryllupskage, men hvorfor ikke udvide horisonten og kigge på markedets mest luksuriøse kreationer en gang eller to … Her snakker vi ikke om Dolce Gabbana-kager, men lækre bryllupskager fra konditori Strangas.

Et sted i storbyen København, hvor der forhandles nogle vilde kager. Især desserter og bagværk til bryllupper faktisk. Stedet ejes af en tidligere Michelinkok, som nu er blevet eftertragtet vildt på det københavnske kagemarked, eftersom skrigende kvinder efterspørger de søde varer og fantastiske farver fra Strangas. Du kan læse mere om stedet her: konditori København

De smukke bryllupskager laves helt fra bunden og er noget mere trendy end de fleste andre løsninger på det danske marked, selvom der nok findes mange gode kreationer fra vort land.

USA OVERGÅR ÅRHUS I BRYLLUPSKAGELAND
Hvis dine tænder allerede løber i vand, kan det godt blive lidt vildere. I udlandet er industrien lidt større og mere seriøs, da markedet også er mere modent og har en anden størrelse. Hvis man slår op på wedding cakes, altså en engelsk søgning, er det muligt at finde en interessant artikel om nogle af verdens dyreste og største kager af slagsen.

Du kan f.eks. læse om den japanske bryllupskage beklædt med dyre diamanter (bare en anelse dyrere end at påsætte et AGF-logo …) og kendis Kim Kardashians høje kage, der kostede den nette sum af 20.000 dollar og skulle være en kopi af en tidligere bryllupskage kreeret til en kongelig af en konditor Hansen (!) i Guds eget land USA.

Vi håber, blogindlægget her vakte appetit og at du læser med, næste gang vi dele noget vild info om en masse dessert og kage. Bon appetit, som man siger.

Bryllupskage
Bryllupskage

FIND DIN BRYLLUPSKAGES PRIS TIL FESTBUDGETTET
Rigtig mange kvinder elsker at drømme om en bryllupskage der virkelig vækker opsigt, altså ser både smuk og appetitlig ud – og så må den gerne koste en fair pris! Desværre er bryllupskager ofte dyre, hvorfor det kræver en særskilt post i budgettet for bryllupsfesten, hvis der skal være styr på økonomien, før festen for alvor går i gang.

Mange konditorer og bagere skilter desværre ikke med en bryllupskage pris på deres sortiment og lægger heller ikke så mange billeder ud af kreationerne. Det er egentlig synd, da mange kunder derfor må skyde i blinde praktisk taget, med mindre der tilbydes smagning af kage før indkøbet. Hvilket ofte kan lade sig gøre – hvis man ellers har tid til den proces, det nu kræver. Hvis du klikker på linket her, er det imidlertid muligt at finde din bryllupskages pris på den angivne leverandørs hjemmeside.

Under konditorens eget punkt bryllupskager er det også muligt at tjekke de forskellige opbygninger, farver og varianter ud. Før man måske smager! Så det er slet ikke så svært at finde rundt i tingene, hvis branchen blot var lidt mere tjekket og bevidst omkring tingene.

Hvis man er kendt, er det i øvrigt muligt at sælge stykker af sin bryllupskage for at tjene lidt skejser ind under det ellers dyre bryllup. De kongelige i denne historie solgte faktisk et stykke kage som souvenir til en fan til 23.000 kr. Pengene gik dog til velgørenhed. Du kan læse mere om historien på denne nyhedsside om sladder.

Show Buttons
Hide Buttons