Billigt HåndboldudstyrSpar op til 60% på håndbold tøj, bolde og andet gear!

ABC Mæglerne

Tiden hvor der hang penge på træerne og håndboldfans og håndbold-sponsorerne stod i kø er måske forbi – landets uafhængige ejendomsmæglere i Jylland og på Sjælland oplever i hvert fald, at kunderne i langt højere grad efterspørger faste, billige salærer, når de skal sælge deres bolig. Så sponsoraterne sidder ikke længere så løst i jysk håndbold.

HÅNDBOLD-SPONSORATER YT – SLUT MED RIGE EJENDOMSMÆGLERE
Mange har set den selvfede ejendomsmægler Jeppe K fra satireprogrammet Danish Dynamite, der strør om sig med penge og dyr champagne og håne stort sagt alle kunder, især også jyder eller folk fra Århus. I virkelighedens ejendomsmæglerbranche bliver der dog længere og længere mellem hans type.

I dag foregår de fleste ejendomshandler med et på forhånd fastlagt salær til ejendomsmægleren. Og det salær stiger ikke, selvom boligpriserne går op. Selv i en håndboldmetropol som Århus er det sådan fat!

BOLIGSALG TIL FAST LAV PRIS HOS MÆGLER
På f.eks. Frederiksberg i København har man flere steder oplevet et fald i det salær, som ejendomsmæglerne tjener på et boligsalg. Og det på trods af, at boligpriserne i kommunen er steget væsentligt de seneste par år. Folk efterspørger faste, lave og gennemskuelige priser.

Hos ABC Mæglerne på Frederiksberg har man netop haft stor succes med et koncept om faste lave priser og gennemskuelighed. Her ser man det som helt naturligt, at folk vil vide, hvad de skal betale og hvad de skal betale for.

Folk vil gerne betale for et hurtigt og nemt salg – De fleste sælgere finder i dag deres ejendomsmægler gennem nettet og her er det meget nemt at sammenligne priser. Samtidig er det gennem nettet blevet nemmere at sælge sin bolig selv og når man derfor kontakter en ejendomsmægler, er det fordi man ønsker et boligsalg uden
komplikationer.

Med den rigtige ejendomsmægler er det eneste, man skal bekymre sig om, at få ryddet op og støvsuget. Alt det andet tager mægleren sig af. Det er for mange en meget attraktiv løsning.

ABC Mæglerne
ABC Mæglerne
Show Buttons
Hide Buttons