Billigt HåndboldudstyrSpar op til 60% på håndbold tøj, bolde og andet gear!

AARHUSHISTORIEN OM BILLIGE EJENDOMSMÆGLERE

Her på bloggen er vi jo Danmarkseksperter – eller i hvert fald Aarhus-eksperter i vandede Aarhushistorier om snart sagt hvad som helst med relation til håndbold eller AGF.

Denne gang handler det om ejendomsmæglere, der jo ikke just er kendt som et beskedent, billigt folkefærd at have rendende, hvis man skal have solgt hus, have eller havenisser. De prøver jo stort set at sælge alt, men lige godt lykkes det jo ikke altid.

At være en billig ejendomsmægler er jo tit ikke noget, der reelt findes? Eller hvad? Er det blot en skrøne af en Aarhushistorie?

Vi kan i denne epokegørende blog skrive lidt om, at de rent faktisk findes. Måske også i Aarhus, men i hvert fald i København i den dyre del af byen endda – nemlig Frederiksberg Kommune!

Det lyder utopisk, men er ikke desto mindre sandt. Dette sted eksisterer en mægler, som er billig. De reklamerer endda med faste pakkepriser på et fair niveau. Man kan sælge en andelsbolig som lejlighed uden at skulle lægge meget mere end 30.000 inkl .moms. Det er sgu billigt.

De markedsfører dog ikke via aviser, men nettet, da det kan gøres langt billigere, og prisen skrider ikke. Du kan besøge ejendomsmægleren på Frederiksberg nu eller bare læse videre 🙂

Prisniveauet for ejendomsmæglerne er faktisk enormt højt mange steder i hovedstaden, hvor 80.000 kr. ikke er unormalt for en større lejlighed med klassisk (læs: alt for meget) markedsføringspakke fra en kendt kædemægler i området, der kender lidt til liggetider og vejes attraktive placeringer.

Du kan evt. også læse mere om netop denne spændende mægler med de fair priser i denne informative artikel fra bloggen Statoilgazelle.

Nå, men nu løber deres udsatte reporter fra Marselisborg tør for flere Aarhushistorier. Vi ønsker de lokale håndbolddrenge held og lykke i weekenden og takker af for nu. Hav en dejlig weekend og god vind med boligsalget til alle danskere i hele landet!

Ejendomsmægler
Ejendomsmægler
Show Buttons
Hide Buttons