Billigt HåndboldudstyrSpar op til 60% på håndbold tøj, bolde og andet gear!

FAQ: Håndboldskader og Body SDS

En lille artikel om Body SDS og håndboldskader – hvad er Body SDS? skab dig et overblik nu!

Body SDS er et af verdens mest effektive behandlingssystemer designet til det moderne menneske. Behandlingsformen er udviklet i Danmark i 1950’erne og udmærker sig ved at se holistisk på kroppen. Hvis klienten f.eks. kommer med rygproblemer, vil behandleren altid se på hele kroppen og lede efter årsagen til problemet. Under behandlingen kan behandleren finde på at spørge ind til, hvordan du har det, da stress og psykiske belastninger kan sætte sig i kroppen som spændinger.

Men hvad kan Body SDS?
Behandlere uddannet ved Body SDS har god erfaring med at behandle symptomer på stress f.eks. maveproblemer, spændte skuldre, ømhed i nakke, spænding i bryst, uro i kroppen, spændt åndedræt og spændingshovedpine. Men det kan bestemt også bruges ved håndboldskader!

Stressbehandling, golfalbuer, håndboldknæ og nakkesmerter
Vi har gode erfaringer med at behandle følgende fysiske problemer: Rygproblemer, piskesmæld, fodproblemer, knæproblemer, hofteproblemer, skulderproblemer, nakkeproblemer og ømhed i arme og hænder.

Eksempler på rygproblemer er scheuermann og scoliose. Eksempler på ømhed i arme og hænder: Musearm, golfalbue, ømme “frisør-arme”. Eksempler på knæproblemer: Løberknæ fra håndboldtræning eller ømhed i muskulaturen på
indersiden, ydersiden eller oven på knæet.

Body SDS og håndboldskader
Body SDS og håndboldskader
Show Buttons
Hide Buttons