Billigt HåndboldudstyrSpar op til 60% på håndbold tøj, bolde og andet gear!

AGF-NYT OM UNDERHOLDNING

Dav alle i fantastiske læsere på denne Århusianske håndbold-blog! I dag skal vi høre nærmere angående den lille cliffhanger fra sidst. Jeg fortalte sidst om hvordan jeg hørte om tryllekunstneren Robert Mark i hallen, og jeg derfor selv ville booke ham til et arrangement, hvor jeg skulle stå for noget underholdning.

Det var super nemt at få ham booket, og han kunne heldigvis den dag jeg skulle bruge ham.

TRYLLERI TIL FØDSELSDAGSFEST
Det var til min svogers 40 årsfødselsdag, og hele familien var samlet. Både store og små hyggede sig til denne fest, og jeg måtte sågar undvære en håndboldkamp, da den blev spillet samtidig med denne fest.

Det var den første AGF-kamp jeg missede i meget lang tid, men det gjorde intet for jeg havde jo selv arrangeret en god omgang trylleri. Den bedre halvdel og jeg selv havde store forventninger til Robert Mark, da han jo tidligere var blevet nummer 10 ved VM i trylleri, og disse blev mere end indfriet.

Robert Mark formåede med sit trylleri at få indfanget alle i selskabet, så alle øjne var på stilke. Det var et super fedt show, og både barn og voksne, ja selv fødselsdagsbarnet, hehe, var mere end tilfreds med overraskelsen.

Tryllekunstner
Tryllekunstner

ROBERT MARKS COMEDY-TRYLLERI
Det var tydeligt at se at Robert mark var en meget erfaren tryllekunstner som underholdning, og dette kunne man se på den måde han var på både overfor børn og voksne. Han kunne snakke med alle og alle følte sig godt tilpas, ja alt i alt var det en rigtig god oplevelse. Derudover var han utrolig morsom, og vi grinte næsten igennem hele showet, ja det var nærmest comedy og trylleri.

Jeg kan kun sende mine dybeste anbefalinger videre med Robert Mark, og hans professionelle og sjove show. Det kan altså betale sig at tage i håndboldhallen for man hører alt, selv gode oplevelser om tryllekunstnere.

Show Buttons
Hide Buttons