Billigt HåndboldudstyrSpar op til 60% på håndbold tøj, bolde og andet gear!

HØRT I AGF-HALLEN: “SÆT PRIS PÅ BRYLLUPSKAGER”

Igen i dag skal bloggen handle om en episode nede fra AGF-hallen i Aarhus. Det var her forleden hvor vi igen var til håndbold og det er åbenbart i hallen de gode historier og tips til lidt af hvert kan findes. Ja hvem havde troet at et emne som bryllupskager bare dukkede op ud af det blå en højhellig søndag.

Man står lidt og dagdrømmer om AGF, vejret og alt muligt andet og pludselig overhører man to personer tale om kager i køen til mad. Nogen gange må man sætte pris på ens gode hørelse når der nu bliver snakket både konditori og bryllupskager.

BRYLLUPSKAGER – PRIS AFSPEJLER KVALITET
Men i denne kø var der mere end bare gode ideer til at tv-opdække håndbold og scoringer fra AGF. Jeg stod selv og skulle sørge for en kage til min datters bryllup og derfor havde jeg jo sonderet det normale marked for bryllupskager. I køen blev der snakket om en konditor fra København ved navn Strangas. De fortalte hinanden om det forskellige udvalg af kager som blev tilbudt.

Det lød interessant at det ikke ”bare” var de sædvanlige bryllupskager som de fleste tilbød.

Nej, i disse blev der åbenbart brugt sunde danske bær med navnet havtorn, eller hvis man vare mere til den eksotiske side, var det muligt at få lidt frække frugter i form af passionsfrugt.

HÅNDBOLD OG KAGE-SLADDER
Jeg skyndte mig hjem og undersøgte hjemmesiden og ganske rigtig indeholdt hjemmesiden hos Strangas, alle de dele som var blevet omtalt i hallen. Jeg surfede lidt rundt og fandt den bryllupskage som jeg mente min datter ville blive mest glad for og derfor også sætte mest pris på at få.

Derudover gjorde det ikke noget at bryllupskagens pris ikke var højere end jeg ville betale, og I kender jo mig, jeg går ikke i vejen for en god handel på jysk maner. Kage eller ej!

Så nu er der blevet bestilt en kage hos konditoren, til det det kære barn. Nu må vi så bare se om der bliver sat pris på bryllupskagen det bliver da spændende at smage Strangas’ kage. Så jeg tror da jeg skal lidt oftere til håndbold og se om jeg ikke kan få flere gode tips. Det går jo lige så godt.

Bryllupskager og pris
Bryllupskager og pris
Tags:
Show Buttons
Hide Buttons